Over Focus

Focus is een jong, groeiend facilitair dienstverlener, actief in centraal Nederland. De kerntaken van Focus zijn: schoonmaak, onderhoud en facilitaire dienstverlening die wij aanbieden in particulieren, zakelijk en overheidssectoren.

De toegevoegde waarde van Focus ligt in de veelzijdigheid van de dienstverlening: schoonmaakonderhoud in de ruimste zin des woords, facilitaire dienstverlening, het aansturen van service medewerkers, het leveren van aanvullende producten en diensten. In toenemende mate is naast het uitvoeren van algemene schoonmaakonderhoud het verrichten van aanvullende facilitaire diensten door medewerkers van Focus van belang geworden.

Interne organisatie

Begin bij de interne organisatie. De kwaliteit hiervan bepaalt de tevredenheid van medewerkers. Tevreden medewerkers zijn loyaal en productief. Dat verhoogt de waarde van de service. Is die groot, dan is de klant tevreden en daardoor loyaal. Uiteindelijk leidt de combinatie van omzetgroei en winst tot het gewenste einddoel: continuïteit. Zo bouwt Focus aan een onderneming die uitgroeit tot een toonaangevend bedrijf in Nederland.