Dienstverlening pakketten

Focus verzorgt de algemene schoonmaak van gebouwen en objecten. Het werk wordt uitgevoerd voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches.
Focus schoonmaak biedt de mogelijkheid in overleg een dienstverleningspakket samen te stellen dat is opgebouwd uit schoonmaak-en aanvullende diensten. Een groeiend aantal opdrachtgevers maakt behalve van algemeen en specialisaties schoonmaakonderhoud reeds gebruik van overige facilitaire diensten. Voorbeelden hiervan zijn interne verhuizingen,kleine technisch onderhoud, assistentie in de postkamer, ophalen en afvoer van afval, groenvoorziening alsmede de levering van sanitaire voorzieningen. Het pakket en de uiteindelijke afspraken worden vastgelegd in een dienstverleningsovereenkomst.

Van product naar de klant

Focus onderkend de verandering qua behoeft aan de zijde van de opdrachtgevers. In plaats van productgericht te denken stellen wij de wensen van onze opdrachtgevers centraal. Wij willen een partner zijn die, lokaal betrokken, bijdraagt aan de ontwikkeling van de branche. Wij willen als professionele dienstverlener in de geselecteerde marktsegmenten een op maat gesneden dienstpakket leveren, dat voorziet in de behoefte aan een schoon werk en leefklimaat.

Kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening is sterk afhankelijk van de inzet en deskundigheid van de betrokken uitvoerende medewerkers en management. Wij dragen derhalve zorg voor een grondige instructie en goede begeleiding. Iedere uitvoerende is primair verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn eigen werkzaamheden en de controle daarop.